• София, бул. "Александър Стамболийски" 96

ERP - CRM - CMS

ERP системи, CRM системи, CMS системи  и др. Персонализирани системи

SINSOLUTION може да Ви предложи изработка на персонализиран софтуер като:

• Управление на клиенти - база данни клиенти ( документация клиенти, оферти, лоялност, репутация, история клиенти, разплащане, и др. ) - CRM

• Управление на счетоводство - всички наши модули за счетоводни услиги имат възможностите за импорт и експорт. Това спомага за лесна комуникация между Вас и обслужващата ви фирма със счетоводни услуги. 

• Управление персонал - база данни персонал ( заплати, разходи, счетоводтство, назначаване, кандидатури, лоялност, бонуси и др. )

• Управление на активи

• Управление на пасиви

• Управление на адвокатски кантори, строителни фирми, хранителни фирми, детски градини и мн други..

• Управление на проекти - създаване на проекти, калкулиране на разходи към проект, проследяване на срокове към проект и др. 

• Управление на малки фирми - база данни ( проекти, разходи, приходи, материали към проект, персонал към проект, срок за проект )

• Управление на корпоративни фирми - база данни ( ERP - според желанието на всеки клиент )

• Улеснено персонализирана администрация и управление на всеки един клиент

• Изграждане на корпоративни системи ( ERP )

Бизнес системите предоставят възможност за управление и автоматизация на финансово-счетоводната, складова и търговска дейност в обектите на една или повече компании. Благодарение на модулната технология, заложена в нея тя е подходящо решение за малки, средни или големи фирми, работещи в различни бизнес сфери. Системата има възможност да бъде допълнена с отделните приложения предлагани от нас, които я правят подходящ избор за всеки бизнес.

1Бизнес системата NDS - ERP е интегрирана информационна система, изградена на модулен принцип и ползваща обща база данни. Състои се от модули, които взаимодействат помежду си с цел предоставяне на пълна интегрираност на информацията, осигурявайки свързаност и прозрачност на всички дейности и процеси във фирмата. Системата предоставя възможност за управление и автоматизация на финансово-счетоводната, складова и търговска дейност в обектите на една или повече компании. Управление и менажиране на производствени процеси и др. 

2NDS-Auto е интегрирана информационна система, изградена на модулен принцип и ползваща обща база данни. Състои се от модули, които взаимодействат помежду си с цел предоставяне на пълна интегрираност на информацията, осигурявайки свързаност и прозрачност на всички дейности и процеси във фирмата. Системата е предназначена за организиране и управление дейността на фирми, занимаващи се с покупко-продажба на автомобили, автосервизна дейност, внос и дистрибуция на авточасти и аксесоари. 

3NDS-Shop e ефикасна, гъвкава и разширима B2B Система за Интернет Търговия. В основата на Системата са продуктовият каталог, кошницата и регистрацията на клиента, съдържаща детайли за клиента, история на поръчките му, фактури и доставки към него. Освен това NDS-Shop може да бъде обвързана с нашата бизнес система (ERP), като интернет базирана Бизнес Система, Електронна търговия и информационен портал на фирмата. Системата предоставя възможност за достъп на неограничен брой потребители дo бизнес система през уеб интерфейс. Готовият прототип на NDS-Shop позволява внедряването на решението да бъде реализирано за кратко време и на ниска цена, така че да бъде много функционално, без това да изисква модификации в програмния код.

4Бизнес система е проектирана и разработена, да обхваща целия търговски процес на една компания, което я прави подходящ избор за различните бизнес сфери. Състои се от модули, които взаимодействат помежду си с цел предоставяне на пълна интегрираност на информацията, осигурявайки свързаност и прозрачност на всички дейности и процеси във фирмата. Бизнес система се надгражда, според нуждите на бизнеса. Благодарение на модулната технология, заложена в нея тя е подходящо решение за малки, средни или големи фирми. Системата има възможност да бъде допълнена с отделните приложения предлагани от нас, които я правят подходящ избор за вашият бизнес.

Последни проекти

Контакт

София, бул. "Александър Стамболийски" 96
+359 879 317 830, +359 899 850 141
office@sinsolution.net

попълнете полето

невалиден email

попълнете полето

Благодарим за изпратеното съобщение
Появи се проблем с изпращане на съобщението!
×